Sabra GT4816 ( 03/07/2012 )  Terug 

Rob Walker

UMB 290 

GT4816
Fantastisch werk!
"nieuwe" Sabra gevonden in Amerika!
Rob heeft een aantal slimme veranderingen aangebracht - op allerlei punten - maar wel steeds zo dat voor "belangrijke" punten hij steeds terug naar de originele toestand kan terugkeren. Rob stuurde mij honderden foto's op. Ik toon hier nu enkele die eerder met binnenbekleding te maken hebben. Omdat een andere "nieuwe" Sabra-bezitter daarin extra geïnteresseerd is. Eerlang begin ik aan een "vernieuwde" Sabra-site en dan is het simpeler om foto's toe te voegen -en hoop ik - dwarsrelaties.
inside
Inside2
Ik wilde eigenlijk een "stop" plaatsen aan de Sabra site, totdat de nieuwe site klaar zou komen. Maar verder werken aan deze (oude) site geeft me toch weer inzichten die de nieuwe kunnen verbeteren.
Inside3
inside4
Inside5
Spaghetti1
Spaghetti2
Ik wou dat ik de kwaliteiten van Rob had. Maar één mensenleven is te kort om alles te leren. Laat ik maar proberen om een goede site te maken.
Rob Walker kocht zopas (feb/2008) de GT4816. Dick Zerbe heeft zijn sporen nagelaten op deze auto: een bijna volledige restauratie. Ik hoop dat ik met de hulp van Rob een systeem vind...beter dan deze site... nu om onderdelen vindbaarder te maken.

Links is de start. Rob heeft enkele prachtige fotoreeksen ter beschikking gesteld maar die zijn spijtig genoeg verdwenen door het plotse overlijden van zijn vriend.

We zoeken een oplossing
We hebben immers nog kopieën.

Eigenaardig chassis-plaatje (Haifa verdwenen?) maar Yohay zegt dat dit origineel in de juiste periode in IsraŽl ingeslagen is dus....

Sabra Back Owners TOP